lichess.org
Donate

Min første sjakkturnering noensinne.

Off topicChess
Hvordan gikk det i min første turnering?

Hei alle sammen,

Jeg er tilbake med en ny blogg :). Jeg skal snakke om min første sjakkturnering over bord.
Jeg snakket om hvordan jeg ble med i sjakkklubben i min første blogg. Og etter nesten 3 leksjoner i sjakkklubben ga læreren min meg en mulighet til å spille en turnering som var for voksne fordi han mente jeg var bedre enn de andre (jeg beskriver meg ikke som et geni). Først vil jeg fortelle deg om reglene for turneringen.

Reglene

Så det var to kamper i den turneringen og vi spilte med samme motstander (en med hvit og en annen med svart). Begge sider hadde 25 minutter hver. Etter at den første kampen var over var det en kake å spise, men det var kjøtt og jeg er vegetarianer, så jeg spiste den ikke, men jeg drakk coca-cola.

Hvordan det gikk på spillene mine

Så læreren min paret folkene og han paret meg med en høyt rangert spiller. Jeg var selvfølgelig veldig nervøs, så jeg feilet dronningen i det første partiet med noen få trekk (LOL) og det første partiet tok slutt. (Jeg sier opp)

Det andre spillet

Det gikk mye bedre enn den første kampen! Og jeg kom på en genial idé (etter min mening), men så skjønte motstanderen min at jeg tok feil og han straffet meg så det tvang meg til å avbryte spillet fordi det var tvungen sjakkmatt.

Takk for at du leste :)